Natuurlijk hopen we dat jij en je aankoop nog lang en gelukig samen zullen zijn, mocht dit om de een of andere reden niet zo zijn dan kan je je aankoop retourneren. Hierbij is het mogelijk om het aankoopbedrag en de originele verzendkosten terug te krijgen.

Nadat je order is aangekomen heb je 7 dagen retourrecht. Laat ons binnen die dagen weten of je het item wil retouren, via de mail of via een etsy bericht. Het retourpakketje dient in de 7 dagen daarna naar ons opgestuurd te worden.

De artikelen die worden geretourneerd moeten in goede staat verkeren en in de oorspronkelijke verpakking worden verstuurd. Als de gehele bestelling wordt geretourneerd, dan storten we zowel het aankoopbedrag als de oorspronkelijke verzendkosten terug. Mocht je een deel van de bestelling retourneren dan storten we enkel het aankoopbedrag terug van de geretourneerde producten.Dit geldt alleen voor aankopen in Nederland, voor aankopen uit het buitenland geld dat we alleen het aankoopbedrag terugstorten.

In alle gevallen ben je zelf verantwoordelijk voor de retourzending en de kosten hiervan. 

- Bij het retouren van artikelen die bij ons in de winkel zijn gekocht geven wij een cadeaubon (of ruilen tegen een ander artikel). Retouren/ruilen kan binnen 14 dagen. Alleen bij online aankopen doen wij aan geld terug. 

 

© 2015 - 2020 Indianaweg10 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel